In het Yuki backoffice portaal zijn er overzichten beschikbaar aangaande de historie van alle verwerkte facturen (documenten) in domeinen met bundle pricing én de contractregels van de desbetreffende domeinen.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice kan deze overzichten bekijken.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' :

• de verwerkte transacties in het domein bekijken
  • de domeingegevens bekijken
  • direct een domein openen
  • de administratiegegevens bekijken
  • alle contractregels bekijken.

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten. In het nu geopende scherm klik je op Bundle pricing om de overzichten te bekijken.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Verwerkte documenten per domein geopend:

In elk domein geldt per bundel een maximaal aantal toegestane verwerkte in- en verkoopfacturen per maand. In het bovenstaande overzicht wordt het totale aantal verwerkte facturen per (sub)portaal én per domein getoond.

De kolom Documentgebruik toont het percentage van het gebruik van het maximaal toegestane te verwerken in- en verkoopfacturen in de bundel.

Weergaven

Je kunt in dit scherm ook aangeven dat één van de andere weergaven moet worden getoond:

• Verwerkte documenten per administratie

• Contractregels (Accountant)

Verwerkte transacties in domein bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Ga naar Verwerkte transacties in het dropdownmenu.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Verwerkte transacties.

Domeingegevens bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Bekijk domeingegevens in het dropdownmenu.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Domeingegevens (instellingen) bekijken via portaal of Domeingegevens (instellingen) invoeren en/of wijzigen via portaal.

Direct domein openen

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Ga naar domein in het dropdownmenu.

Administratiegegevens bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van de desbetreffende administratie, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Bekijk administratiegegevens in het dropdownmenu.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Administratiegegevens (instellingen) bekijken.

Contractregels bekijken

Beweeg met je muis boven een contractregel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en vervolgens op Bekijk alle contractregels in het dropdownmenu.

Het volgende scherm wordt geopend:

Voor een uitgebreide beschrijving van het contract van een domein zie artikel Contract van domein.