In het Yuki backoffice portaal is een overzicht beschikbaar van de gecontroleerde steekproeven in de domeinen van het portaal.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot het overzicht 'Steekproeven'.

LET OP!

In een Basis portaal is het overzicht 'Steekproeven' niet beschikbaar.

In het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Steekproeven om het overzicht te bekijken.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Gecontroleerd geopend:

Weergaven

Je kunt in dit scherm ook aangeven dat één van de andere weergaven moet worden getoond:

• Gecontroleerde steekproeven per gebruiker

• Gecontroleerde steekproeven per domein

Om de details van de gecontroleerde steekproeven te bekijken, klik je op het aantal documenten in de kolom Gecontroleerd.

Filters

In alle weergaven kun je de getoonde gegevens filteren op:

• Domein
  • Gebruiker
  • Periode waarin de klaargezette steekproeven zijn afgehandeld.

Daarnaast kun je gebruik maken van een uitgebreid filter door rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk te klikken op de filterknop:

Hiermee kun je de getoonde gegevens filteren op:

• Documentsoort
    • Alle
    • Factuur (in- en verkoopfactuur)
    • Inkoopfactuur
    • Verkoopfactuur
    • Elektronisch afschrift
    • Salarisstrook
    • Beginbalans.
  • Type verwerking:
    • Alle
    • Automatisch
    • Handmatig.
  • Controle resultaten:
    • Alle
    • Juist
    • Onjuist.

LET OP!

Zodra je meer dan één filter selecteert in het uitgebreide filter worden deze toegepast als EN-EN criteria.