Hier kan elke medewerker van het portaal de taal van het portaal voor zichzelf instellen. Dit heeft dus geen invloed op de taal van het portaal voor andere medewerkers.

Vanuit je dashboard van het backoffice portaal klik je rechtsboven in je scherm op het icoon Instellingen.

Klik vervolgens in het nu geopende scherm op Voorkeuren.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer hier de taal die je voor jezelf in het portaal wilt instellen: Nederlands, Engels, Nederlands (Belgie), Frans of Spaans.

Klik vervolgens op de knop Bewaren om de geselecteerde taal op te slaan.