De workflow omvat alle documenten en banktransacties die niet automatisch door Yuki geboekt konden worden en dus nog door een medewerker (backoffice) van het kantoor verwerkt moeten worden.

LET OP!

Elke gebruiker ziet hier standaard alle te verwerken documenten en transacties van de domeinen waarvoor hij of zij verantwoordelijk is.

Vanuit dit scherm kan elke gebruiker:

• de workflow bijwerken.

In het backoffice portaal klik je op Workflow en vervolgens op Workflow om de nog te verwerken workflow in de domeinen van het portaal te bekijken.

Het volgende scherm wordt  geopend:

Klik op het aantal in de kolom Workflow, Vragen, In behandeling, Vraagposten, Int. overb. of Inconsistenties om direct de desbetreffende gegevens in het domein te bekijken en/of af te handelen.

Filters

Je kunt in dit scherm de getoonde gegevens filteren op:

• Toegewezen aan: selecteer de gebruiker waarvan je de aan hem of haar toegewezen workflow wilt bekijken.
  • Workflow: de workflow van Vandaag, Achterstallig, Op schema of Morgen.

Daarnaast kun je gebruik maken van een uitgebreid filter door rechtsboven in de zoekbalk/filterbalk te klikken op de filterknop:

Hiermee kun je de getoonde gegevens filteren op:

• Back-up: domeinen waarvoor jezelf, een bepaald persoon, niemand of de geselecteerde gebruiker de back-up is.
  • Controller: domeinen waarvoor jezelf, een bepaald persoon, niemand of de geselecteerde gebruiker de controller is.
  • Accountmanager: domeinen waarvoor jezelf, een bepaald persoon, niemand of de geselecteerde gebruiker de accountmanager is.
  • Type:
    • Alle
    • Data-entry: domeinen waarin transacties op 'data-entry' zijn gezet
    • Bank: domeinen waarin te verwerken banktransacties in de workflow staan

LET OP!

Zodra je meer dan één filter selecteert in het uitgebreide filter worden deze toegepast als EN-EN criteria.

Workflow bijwerken

Na het afhandelen van de workflow (workflow, vragen, documenten in behandeling, vraagposten, interne overboekingen en/of inconsistenties) in een domein kunnen de gegevens over de desbetreffende workflow worden bijgewerkt door met je muis boven de regel van het desbetreffende domein te bewegen. Klik vervolgens op de knop met de drie puntjes en selecteer Workflow bijwerken in het dropdownmenu.