In het Yuki backoffice portaal is een overzicht beschikbaar aangaande de historie van de transacties die in een bepaalde periode in elk domein werden verwerkt.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot het overzicht 'Transacties'.

Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld het totale aantal verwerkte transacties per maand of het percentage automatisch verwerkte transacties.

In het backoffice portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Transacties om een overzicht te bekijken van de door de backoffice medewerkers én automatisch door Yuki verwerkte transacties in de domeinen van het portaal.

Het volgende scherm wordt altijd in de weergave Transacties per domein geopend:

Weergaven

Je kunt in dit scherm ook aangeven dat de weergave Transacties per administratie moet worden getoond:

Filters

In beide weergaven kun je de getoonde gegevens filteren op Documentsoort

• Standaard
  • Elektronisch afschrift
  • Inkoopfactuur
  • Verkoopfactuur (Yuki factuur)
  • Bankafschrift
  • Kasstaat
  • Omzetbelasting
  • Financieel importbestand
  • Salarisstrook
  • SEPA
  • Memoriaal
  • Beginbalans
  • Aangifte loonheffing
  • Herinnering onbetaalde factuur
  • Verkoopfactuur (geüpload)
  • Declaratie.