Door rechtsonder in je scherm te klikken op het icoontje (9 puntjes) kun je via de Zoekfunctie direct naar de juiste gegevens in je domein zoeken óf gegevens in je Archief, je financiële Monitor, van je relaties of van je bank bekijken.

De gegevens die je hier kunt bekijken zijn afhankelijk van de gebruikersrol en de licentie van je domein.

Zoekfunctie

De Zoekfunctie doorzoekt binnen een aantal categorieën in je domein naar alles wat voldoet aan de ingevoerde zoekterm(en). De categorieën waarbinnen wordt gezocht door de Zoekfunctie zijn:

• Relaties
  • Documenten
  • Rekeningschema (grootboekrekeningen)
  • Afschriftregels (transacties).

Een zoekterm kan bestaan uit een (deel van een) naam, een nummer, een bedrag of een datum. Daarnaast kun je ook gericht zoeken op basis van een combinatie van verschillende zoektermen.

TIP!

De beschikbare categorieën en de zoekresultaten zijn afhankelijk van je rol(len) in het domein. Alle data in de zoekresultaten waartoe je geen toegang hebt op basis van je rol(len) wordt niet in de zoekresultaten op je scherm weergegeven.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Zoekfunctie zie artikel Hoe werkt de Zoekfunctie in mijn domein?

Archief, Monitor, Relaties of Bank

Let op dat je indien mogelijk de juiste administratie en periode (rechtsboven in je scherm) aangeeft waarvan je de gegevens wilt bekijken.

Indien aanwezig kun je vanuit de gegevens in het Archief, de Monitor, de Relaties of de Bank altijd doorklikken naar het onderliggende document.

Om de gegevens van een verwerkt document te bekijken, open je het document en klik je vervolgens op Bekijk details.

Wil je over het document een vraag stellen aan je accountant of het document delen met een andere app op je Smartphone klik dan rechtsboven op de drie puntjes en klik vervolgens op de desbetreffende optie.

Archief

Hier kun je je meest recente aangeleverde documenten (uploads of één van de documenten in de ordners van je Archief bekijken.

Monitor

Hier kun je de grafieken van de volgende financiële gegevens bekijken:

• Omzet
  • Bedrijfslasten
  • Omzet en kosten
  • Debiteuren en crediteuren
  • Banksaldo
  • Werkkapitaal.

Zodra je op het scherm van de Monitor klikt worden de gegevens, indien deze zijn gewijzigd, in de getoonde grafieken automatisch ververst.

Relaties

Zoek en open de relatie waarvan je de gegevens wilt bekijken. Een contact uit Yuki kan worden gedeeld met een andere app op je Smartphone door rechtsboven te klikken op het icoontje

Van elke relatie worden indien aanwezig de volgende gegevens getoond:

• Contactgegevens:
    • Relatie info
    • Financiële info
  • Gerelateerde documenten
  • Gerelateerde bankrekeningen
  • Gerelateerde e-mailadressen.

TIPS!

• Om de route naar het adres van een relatie te bekijken, klik je op Relatie info en vervolgens op het adres.
  • Om een relatie direct te bellen, klik je op Relatie info en vervolgens op het desbetreffende telefoonnummer.
  • Om een relatie direct te mailen, klik je op Relatie info en vervolgens op het e-mailadres.

Bank

Bekijk hier je transacties van je actieve bankrekeningen, creditcards en/of online betalingsproviders.

TIP!

Om de gegevens van een een contact te bekijken, open je de banktransactie en klik je op de naam van de relatie achter 'betaald aan' of 'ontvangen van'.

Vraag stellen over banktransactie

Om een vraag te stellen over een banktransactie aan je accountant klik je vanuit de geopende banktransactie rechtsboven in je scherm op het kruisje. In het nu geopende scherm typ je je bericht en klik je vervolgens op Versturen. De desbetreffende banktransactie wordt automatisch als een bijlage aan je vraag gekoppeld.