Met de Yuki Assistant app voor je Smartphone heb je direct toegang tot je eigen domein met één of meer administraties in Yuki. Hierdoor heb je de mogelijkheid om afhankelijk van je gebruikersrol en de licentie van je domein:

• een aantal gegevens in je administratie te bekijken:
    • de openstaande vragen voor jezelf en voor je accountant
    • aandachtspunten in je administratie zoals bijv. ontbrekende in- en/of verkoopfacturen
    • de openstaande taken voor jezelf
    • documenten in de ordners van je Archief
    • grafieken van je financiële gegevens in de Monitor
    • relaties in je Adresboek
    • je bankrekeningen, creditcard en online betalingsproviders.

• direct documenten (o.a. bonnetjes en facturen) aan te leveren voor je administratie
    Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Documenten aanleveren via Yuki Assistant app.
  • direct facturen goed te keuren indien je gebruik maakt van het feature Yuki Workflow
    Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Facturen goedkeuren via Yuki Assistant app.
  • direct facturen vrijgeven voor betaling indien je gebruik maakt van de features Yuki Workflow en Yuki Betaalservice (Betaallijst)
    Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Facturen vrijgeven voor betaling via Yuki Assitant app.

TIP!

De Yuki Assistant app voor iPhone kun je gratis downloaden via de Apple App Store.

De Yuki Assistant app voor Android kun je gratis downloaden via de Google Play App Store.

Sta de Yuki Assistant app na de installatie toegang toe, indien de melding in je scherm verschijnt, tot de camera om foto's en video's te nemen én tot de foto's, media en bestanden op je apparaat.

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE YUKI ASSISTANT APP ZIE FAQ YUKI ASSISTANT APP!

Log in in je domein in Yuki. De inloggegevens die je gebruikt om via je computer in te loggen in Yuki kun je ook gebruiken om via de Yuki Assistant app in te loggen.

LET OP!

Je kunt in de Yuki Assistant app om in te loggen ook gebruik maken van vinger- of gezichtsherkenning (iPhone) óf vingerafdruk authenticatie (Android) i.p.v. een wachtwoord indien dit wordt ondersteund door je Smartphone.

Voor een uitgebreide beschrijving hiervan zie artikel Inloggen via Yuki Assistant app.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit startscherm zie je de belangrijkste functies van je Yuki Assistant app.

TIP!

In de Yuki Assistant app kun je de volgende tekst selecteren en vervolgens kopiëren:

• Tekst waaruit vraag bestaat
  • Banktransactiegegevens
  • Commentaren bij taak
  • Documentgegevens
  • Contactgegevens.

Domein selecteren

Wanneer je als gebruiker toegang hebt tot meerdere domeinen in Yuki kun je linksboven in je scherm het domein selecteren waarvan je de aandachtspunten wilt bekijken, waarvoor je documenten wilt aanleveren, waarvan je gegevens wilt bekijken of waarvoor je bijvoorbeeld facturen wilt goedkeuren.

Instellingen van Yuki Assistant app

Klik rechtsboven op het icoontje (radertje) om alle instellingen van je Yuki Assistant app te bekijken en/of te wijzigen:

• App instellingen
  • Inloggen en beveiliging
  • Wettelijk.

Via de instellingen van je app kun je je ook afmelden.

Voor een uitgebreide beschrijving van de instellingen zie artikel Instellingen van Yuki Mobile app.

Workspace

In de Workspace zie je zes tegels die gegevens bevatten over verschillende aandachtspunten in je administratie:

• Openstaande vragen
  • Ontvangen bestanden
  • Niet verwerkte documenten
  • Ontbrekende verkoopfacturen
  • Ontbrekende inkoopfacturen
  • Taken voor mij.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze aandachtspunten zie artikel Workspace van Yuki Assistant app.

Naar startscherm terugkeren

Om vanuit elk scherm in je Yuki Assistant app terug te keren naar het startscherm klik je linksonder in je scherm op het icoontje (huisje).

Nieuwe bestanden uploaden

Klik op de oranje knop in het midden onderin je scherm om via je Yuki Assitant app documenten (o.a. bonnetjes en facturen) direct aan te leveren en te laten verwerken in je administratie.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Documenten aanleveren via Yuki Assistant app.

Discover

Door rechtsonder in je scherm te klikken op het icoontje (9 puntjes) kun je via de Zoekfunctie direct naar de juiste gegevens in je domein zoeken óf gegevens in je Archief, je financiële Monitor, van je relaties of van je bank bekijken.

Voor een uitgebreide beschrijving van Discover zie artikel Discover gegevens via Yuki Assistant app.