De instellingen die je kunt vastleggen in de Yuki Assistant app zijn ondergebracht in de volgende categorieën:

• Afmelden
  • App instellingen
  • Inloggen en beveiliging
  • Wettelijk.

Vanaf het moment dat je wordt uitgelogd wegens inactiviteit in de Yuki Assistant app worden de laatst gewijzigde instellingen bewaard.

Deze instellingen kun je vinden door rechtsboven in het startscherm van de Yuki Assistant app te klikken op het icoontje (radertje) waardoor het volgende scherm wordt geopend:

De verschillende instellingen worden hieronder per categorie kort beschreven.

Afmelden

Hier kun je je afmelden op de Yuki Assistant app om bijvoorbeeld vervolgens weer in te loggen met een andere gebruikersnaam (e-mailadres).

LET OP!

De laatst gewijzigde instellingen worden niet bewaard wanneer je als het ware handmatig uitlogt door je af te melden als gebruiker.

App instellingen

Hier vind je de volgende instellingen:

• Taal
    Engels, Nederlands, Nederlands (België), Spaans of Frans.
  • Domein
    Kies hier de domeinen die je beschikbaar wilt maken in de Yuki Assistant app, je moet tenminste één domein selecteren.
  • Financiële monitor
    Kies hier de grafieken die in de financiële monitor moeten worden getoond, je moet ten minste één grafiek selecteren.

Inloggen en beveiliging

Hier vind je de volgende beveiligingsmogelijkheden:

• Wijzig wachtwoord
    Wijzig je wachtwoord.

• Vinger- of gezichtsherkenning (iPhone) of vingerafdruk authenticatie (Android)
    (alleen zichtbaar wanneer dit wordt ondersteund door je Smartphone)
    Schakel de vinger- of gezichtsherkenning óf de vingerafdruk authenticatie in of uit in de Yuki Assistant app.
  • Pincode
    Voer hier de 6-cijferige pincode in die je i.p.v. je wachtwoord wilt gaan gebruiken bij het inloggen.

LET OP!
    Vanaf het moment dat je wordt uitgelogd wegens inactiviteit in de Yuki Assistant app zal de pincode bij de eerstvolgende login in je inlogscherm verschijnen.

De ingeschakelde pincode  kan hier ook worden uitgeschakeld of worden gewijzigd.

Pincode vergeten
    Wanneer je de pincode bent vergeten en een nieuwe code wilt instellen klik je op Wijzig pincode en in het nu geopende scherm op Je pincode vergeten?

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een nieuwe pincode in te voeren (resetten) klik je op de knop Afmelden waardoor je je afmeldt bij de Yuki Assistant app en de huidige pincode wordt uitgeschakeld.

• Vraag om login
    De Yuki Assistant app wordt automatisch vergrendeld na een door jezelf ingesteld aantal minuten:

• Onmiddellijk
    • Na 2 minuten
    • Na 10 minuten
    • Na 20 minuten
    • Nooit.

Wanneer je weer gebruik wilt maken van de Yuki Assistant app wordt het volgende scherm geopend:

Je kunt de Yuki Assistant app weer ontgrendelen door je wachtwoord in te voeren óf te klikken op de knop met de vingerafdruk (indien vinger- of gezichtsherkenning óf vingerafdruk authenticatie is ingeschakeld).

Wanneer je de twee-factor authenticatie hebt aangezet in Yuki moet je ook de 6-cijferige code invoeren die door de Google of Microsoft Authenticator-app wordt gegenereerd op je mobiele telefoon.

• Cachebeheer
    Mogelijkheid om de cache te legen wanneer er problemen zijn met de Yuki Assistant app.

Wettelijk

Hier kun je de volgende informatie over Yuki bekijken:

• Algemene voorwaarden
    Document met de gebruikersvoorwaarden van Yuki.
  • Privacy
    Document met de privacyverklaring van Yuki.
  • Open source licenties
    Overzicht van de open source licenties.