De instellingen die je kunt vastleggen in de Yuki Assistant app zijn ondergebracht in de volgende categorieën:

• App instellingen
  • Beveiliging
  • Wettelijk
  • Afmelden.

Deze instellingen kun je vinden door rechtsboven in het startscherm van de Yuki Assistant app te klikken op het icoontje (radertje) waardoor het volgende scherm wordt geopend:

De verschillende instellingen worden hieronder per categorie kort beschreven.

App instellingen

Hier vind je de volgende instellingen:

• Taal
    Engels, Nederlands, Nederlands (België), Spaans of Frans.
  • Domein
    Kies hier de domeinen die je beschikbaar wilt maken in de Yuki Assistant app, je moet tenminste 1 domein selecteren.

Beveiliging

Hier vind je de volgende beveiligingsmogelijkheden:

• Wachtwoord
    Wijzig je wachtwoord.
  • Vinger- of gezichtsherkenning (iPhone) of vingerafdruk authenticatie (Android)
    (alleen zichtbaar wanneer dit wordt ondersteund door je Smartphone)
    Schakel de vinger- of gezichtsherkenning óf de vingerafdruk authenticatie aan of uit in de Yuki Assistant app.
  • Vraag om login
    De Yuki Assistant app wordt automatisch vergrendeld na een door jezelf ingesteld aantal minuten:
    • Onmiddellijk
    • Na 2 minuten
    • Na 10 minuten
    • na 20 minuten
    • Nooit.

Wanneer je weer gebruik wilt maken van de Yuki Assistant app wordt het volgende scherm geopend:

Je kunt de Yuki Assistant app weer ontgrendelen door je wachtwoord in te voeren óf te klikken op de knop met de vingerafdruk (indien vinger- of gezichtsherkenning óf vingerafdruk authenticatie is ingeschakeld).

Wanneer je de twee-factor authenticatie hebt aangezet in Yuki moet je ook de 6-cijferige code invoeren die door de Google of Microsoft Authenticator-app wordt gegenereerd op je mobiele telefoon. .
  • Cachebeheer
    Mogelijkheid om de cache te legen wanneer er problemen zijn met de Yuki Assistant app.

Wettelijk

Hier kun je de volgende informatie over Yuki bekijken:

• Algemene voorwaarden
    Document met de gebruikersvoorwaarden van Yuki.
  • Privacy
    Document met de privacyverklaring van Yuki.
  • Open source licenties
    Overzicht van de open source licenties.

Afmelden

Hier kun je je afmelden op de Yuki Assistant app.