Bij het overschrijden van het maximum aantal facturen per maand kun je Yuki gewoon blijven gebruiken.

Er verschijnt echter wel een melding in je domein dat je het maximum aantal facturen per maand hebt bereikt. Deze melding wordt ook per e-mail gestuurd naar alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein.

Een overzicht van alle verwerkte transacties per maand vind je terug in de Postbus. Hier klik je links in je scherm op 'Verwerkte transacties'.

De extra facturen die in je domein zijn verwerkt boven het maximum aantal facturen per maand zullen op de volgende factuur worden verrekend.

Je kunt natuurlijk op elk moment ook kiezen voor een uitgebreidere bundel met een hoger maximum aantal facturen per maand.