Bij het overschrijden van het maximum aantal facturen per maand kun je Yuki gewoon blijven gebruiken.

Een overzicht van alle verwerkte transacties per maand vind je terug in de Postbus. Hier klik je links in je scherm op 'Verwerkte transacties'.

Er verschijnt een melding in je domein dat je het maximum aantal facturen dreigt te overschrijden. Deze melding wordt ook per e-mail gestuurd naar alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein.

De extra facturen die in je domein zijn verwerkt boven het maximum aantal facturen per maand zullen op de volgende factuur worden verrekend.

De kosten voor het overschrijden van het maximaal aantal facturen kun je vinden in de Yuki Store,

Je kunt natuurlijk op elk moment ook kiezen voor een uitgebreidere bundel met een hoger maximum aantal facturen per maand.