Je kunt je bundel wijzigen via de Yuki Store.

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens in het nu geopende menu op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

De Yuki Store zal worden geopend waarin je een bundel kunt wijzigen door bovenin het scherm te klikken op de knop Vergelijk bundels. Klik vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel en voeg desgewenst nog een extra feature toe door in het vervolgscherm te klikken op de knop met het winkelwagentje.