Zodra je via de Yuki Store een bundel kiest of een extra feature toevoegt, kan je direct gebruik maken van alle features in de door jou gekozen bundel of het extra feature.


Is er echter sprake van een downgrade van een bundel of heb je een extra feature gedeactiveerd dan blijft deze beschikbaar tot het einde van de maand.