De urenspecificatie kan alleen worden toegevoegd aan een factuur die is aangemaakt op basis van een factuurlay-out in de oude Verkoop functionaliteit.

Beweeg met je muis boven het icoon Instellingen op de navigatiebalk en klik vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoopinstellingen. Scroll naar Factuurlay-outs en klik op > voor de desbetreffende factuurlay-out.

In het nu geopende scherm klik je op het potloodje en selecteer je vervolgens onder de kop Specificatie instellingen de optie Voeg urenspecificatie toe bij facturatie van werkzaamheden.

Klik vervolgens op de knop Bewaren.