Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden kun je nu in de Yuki Store als ondernemer de voor jou passende bundel kiezen, een extra feature kiezen of een al gekozen bundel wijzigen.

De kosten voor de gekozen bundel en/of extra feature(s) zullen door Yuki rechtstreeks worden gefactureerd aan de

ondernemer.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen.

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUNDELS IN YUKI ZIE FAQ BUNDELS!

Na het selecteren van de door jou gekozen bundel (upgrade) of extra feature(s) is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein!

Is er sprake van een downgrade van een bundel of heb je een extra feature gedeactiveerd dan blijft deze beschikbaar tot het einde van de maand.

Yuki Store openen

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens in het nu geopende menu op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

In de Yuki Store vind je door bovenin je scherm te klikken op de link YUKI STORE, FEATURES of de knop Vergelijk bundels de volgende informatie:

• Introductie
    Hier kun je een video bekijken van:
    • Geautomatiseerde betalingen
    • Verkoop features
    • Financiële monitor.
  • Features
    In dit scherm wordt een overzicht getoond van alle features die zich in één of meer bundels bevinden. Daarnaast worden ook de extra feature(s) beschreven dat je kunt toevoegen aan de door jou gekozen bundel.
  • Vergelijk bundels
    Hier worden de verschillende bundels qua prijs en features met elkaar vergeleken.

Bundels vergelijken en kiezen

Je ziet hier de prijs van een bundel en alle features die voor je beschikbaar zijn in een bepaalde bundel.

Je kunt een keuze maken uit één van de bovenstaande bundels door te klikken op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel:

• Minimal
    De Minimal versie biedt de volgende features:
    • 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding).

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de Minimal versie van Yuki in?
  • Small
    De bundel Small biedt de volgende features:
    • 20 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle bonnetjes die via de Yuki Mobile app worden aangeleverd én alle declaraties van werknemers.
      Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding)
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde betalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuuraanmaningen (Instellingen).

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Small in?

• Medium
    De bundel Medium biedt de volgende features:
    • 50 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle bonnetjes die via de Yuki Mobile app worden aangeleverd én alle declaraties van werknemers.
      Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een koppeling worden geïmporteerd.
    • 1 gebruiker (echter onbeperkt aantal extra gebruikers mogelijk)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding)
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde betalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuuraanmaningen (Instellingen)
    • Dossiers (Dossiers)
    • Workflow (Agenda).

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Medium in?

• Large
    De bundel Large biedt de volgende features:
    • 150 facturen (in- en verkoop) per maand
      Onder inkoopfacturen vallen ook alle bonnetjes die via de Yuki Mobile app worden aangeleverd én alle declaraties van werknemers.
      Onder verkoopfacturen vallen ook alle facturen die in Yuki worden aangemaakt of via een koppeling worden geïmporteerd
    • 1 gebruiker (echter onbeperkt aantal extra gebruikers mogelijk)
    • Communicatie met accountant (Postbus)
      Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
    • Documentarchief (Archief)
    • Financiële monitor (Boekhouding
    • Financiële inzichten (Boekhouding)
    • Bankrekeningen (Bank)
    • Geautomatiseerde betalingen (Bank)
    • Verkoopfacturen (Verkoop)
    • Offertes (Verkoop)
    • Betalingen via Mollie (Mollie)
    • Klantenbeheer (Relaties)
    • Automatische factuuraanmaningen (Instellingen)
    • Dossiers (Dossiers)
    • Workflow (Agenda)
    • Incasso (Bank).

Voor een uitgebreide beschrijving van deze bundel zie artikel Wat houdt de bundel Large in?

Extra feature(s) kiezen

Nadat je een bundel hebt gekozen heb je altijd de mogelijkheid om in het vervolgscherm, indien van toepassing, je huidige bundel uit te breiden met een extra feature:

• feature Urenregistratie (alleen beschikbaar in bundel Small, Medium en Large): registratie van facturabele uren door medewerkers en aanmaken van verkoopfacturen na goedkeuring en fiattering

TIP!

Je bundel kun je desgewenst ook later uitbreiden met een extra feature door te klikken op de knop Opties.

Bestelling bevestigen

Nadat je de door jou gekozen bundel en/of het extra feature hebt geselecteerd klik je op de knop Checkout om je bestelling te bevestigen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Rechts in dit scherm zie je de bundel en/of extra feature die je wilt bestellen.

Om je bestelling te bevestigen:

• selecteer je de betaalmethode die je wilt gebruiken:
    • SEPA-Incasso
    • Creditcard.
  • voer je de benodigde gegevens in
  • klik je op de knop Bevestig bestelling.

De volgende melding zal vervolgens in je scherm verschijnen:

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Zoals eerder beschreven in dit artikel is de door jou gekozen bundel en/of extra feature nu direct beschikbaar voor gebruik in je domein