Afhankelijk van de grootte van je onderneming en de benodigde functionaliteit om een up-to-date boekhouding in Yuki bij te kunnen houden kun je nu in de Yuki Store als ondernemer de voor jou passende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen.

Na het selecteren van de door jou gekozen bundel (upgrade) en/of extra feature(s) is deze direct beschikbaar voor gebruik in je domein!

De Minimal versie is gratis en zal dus door Yuki niet worden gefactureerd aan de ondernemer.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan een passende bundel kiezen en/of een extra feature toevoegen

VOOR DE VEELGESTELDE VRAGEN OVER BUNDELS IN YUKI ZIE FAQ BUNDELS!

De Minimal versie biedt de volgende features:

• 1 gebruiker (maximaal 1 gebruiker)
  • Communicatie met accountant (Postbus)
    Aanleveren van bestanden (documenten en transacties), aandachtspunten in administratie en vragen stellen.
  • Documentarchief (Archief)
  • Financiële monitor (Boekhouding).

TIP!

Wil je dat meer dan één gebruiker (medewerker) toegang heeft tot je domein in Yuki dan moet je kiezen voor de bundel Medium of Large. Deze bundels bevatten het feature Extra gebruikers toevoegen.

Een uitgebreide beschrijving van de bovenstaande features vind je in de Yuki Store (via de link 'FEATURES' bovenin het scherm).

Verderop in dit artikel wordt beschreven hoe je de Yuki Store vanuit elk scherm in je domein kunt openen.

Bundel kiezen en/of extra feature(s) activeren

Een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein kan via de Yuki Store de volgende bundel kiezen en/of extra feature(s) toevoegen:

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Het administratiekantoor/accountant kan in je domein via je contract de volgende features voor je toevoegen:

• Yuki Vreemde valuta: aanmaken of aanleveren van facturen in vreemde valuta, importeren van vreemde valuta bankrekeningen
  • Salariskoppeling met Loket
  • Salariskoppeling met Nmbrs
  • Yuki WKR: werkkosten (kostensoort en btw-percentage) worden tijdens het verwerken van de boekhouding automatisch in de WKR tool meegenomen en aan de hand van een duidelijk tussentijds rapport (samenvatting) weergegeven.
  • Rabobank koppeling
  • ABN AMRO koppeling
  • ING koppeling
  • Knab bank koppeling
  • Yuki Webservice (tot 1000 calls per dag)
  • Yuki Webservice Uitgebreid (tot 10.000 calls per dag).

Yuki Store openen

De Yuki Store kun je vanuit elk scherm in je domein openen:

• klik bovenin de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens op de link Upgrade mijn bundel

• klik rechtsboven in je scherm op het winkelwagentje

De Yuki Store zal worden geopend waarin je een bundel kunt kiezen door bovenin het scherm te klikken op de knop Vergelijk bundels. Klik vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Selecteer in de door jou gekozen bundel en voeg desgewenst nog een extra feature toe door in het vervolgscherm te klikken op de knop met het winkelwagentje.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Yuki Store zie artikel Yuki Store.

Bundel wijzigen of toegevoegd extra feature verwijderen

Via de Yuki Store in je domein kun je ook op elk moment de door jou gekozen bundel wijzigen en/of toegevoegde extra features verwijderen.

Alle gebruikers met de rol 'Directie' in je domein zullen hierover een e-mail ontvangen.

Bestaat de wijziging uit een downgrade naar een andere bundel of heb je een toegevoegd extra feature verwijderd dan blijft de huidige bundel of het extra feature nog beschikbaar tot het einde van de maand