In Yuki kun je wanneer je gebruikt maakt van de nieuwe Verkoop functionaliteit vanaf je computer of vanuit het Archief in Yuki één of meer bijlagen toevoegen aan een verkoopfactuur.

Open de factuur waaraan je één of meer bijlagen wilt toevoegen. In het nu geopende scherm klik je vervolgens op Bijlagen.

Klik vervolgens op het icoon Upload een bijlage van jouw apparaat of Upload een bijlage vanuit het archief en zoek en selecteer vervolgens de bijlage die je wilt toevoegen.

Voor een uitgebreide beschrijving van het toevoegen van een bijlage aan een factuur zie artikel Bijlage aan factuur toevoegen (alleen beschikbaar in nieuwe Verkoop).