In Yuki is het mogelijk om handmatig offertes aan te maken en deze vervolgens per post of e-mail te verzenden naar je potentiële klanten.

Je kunt vanuit twee plaatsen in Yuki een offerte aanmaken:

• Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Sales monitor en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.
  • Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Offertes en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Nieuwe offerte.

Voor een uitgebreide beschrijving van het aanmaken van een offerte zie artikel Offerte aanmaken en versturen.