Alleen een gebruiker met de rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan documenten met betalingen matchen.

Open de module Boekhouding en klik vervolgens op Debiteuren, Crediteuren of RC personeel.

Voor het matchen van een document of een betaling klik je op het potloodje achter de desbetreffende regel en vervolgens in het nu geopende menu op Match.

Document

Betaling

Voor een uitgebreide beschrijving van alle zogenaamde nabewerkingsfunctie voor documenten en betalingen zie artikel Grootboekrekening met openstaande posten.