Wanneer je het wachtwoord van je Yuki Mobile app bent vergeten kun je via https://www.yukiworks.nl/ (inlogscherm) op je computer of je laptop een nieuw wachtwoord instellen.

Klik in het inlogscherm op de link WACHTWOORD VERGETEN?

In het nu geopende scherm kun je het login e-mailadres (gebruikersnaam) invoeren en vervolgens op de knop  Volgende klikken. Er zal een mail naar je e-mailadres worden gestuurd met een wachtwoord reset.

Na het resetten van je wachtwoord kun je vervolgens met je nieuwe wachtwoord inloggen in je Yuki Mobile app.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Wachtwoord vergeten.