Wanneer je het wachtwoord van je Yuki Assistant app bent vergeten kun je via het inlogscherm) op je Smartphone een nieuw wachtwoord instellen.

Klik in het inlogscherm op de link Wachtwoord vergeten?

Het volgende scherm wordt geopend:

Voer hier het e-mailadres (gebruikersnaam) in waarmee je bij Yuki inlogt. Naar dit e-mailadres zal de e-mail worden gestuurd waarmee je via een link een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Klik vervolgens op Herstel wachtwoord.

LET OP!

Wanneer je de twee-factor authenticatie voor je domein in Yuki hebt aangezet, moet je ook de code van de twee-factor authenticatie invoeren.

Voor een uitgebreide beschrijving van het aanzetten van de twee-factor authenticatie in Yuki zie artikel Twee-factor (2FA) Authenticatie aanzetten in Yuki

Het volgende scherm wordt geopend:

Na het resetten van je wachtwoord kun je vervolgens met je nieuwe wachtwoord inloggen in je Yuki Assistant app.