De pincode van de Yuki Mobile app vervangt je e-mailadres (inlognaam) en het wachtwoord op je Yuki Mobile app.

In dit artikel wordt beschreven hoe je een nieuwe pincode instelt op een Android.

Nieuwe pincode instellen op Android

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe pincode op je Android in te stellen:
  • Open de Yuki Mobile app.
  • Klik in het nu geopende scherm op Pincode vergeten?

Er wordt een scherm geopend met de onderstaande melding:

Om een nieuwe pincode in te stellen moet je eerst inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

• Klik op Inloggen.
  • Voer in het nu geopende scherm je e-mailadres en je wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen:

• Maak nu een nieuwe 5-cijferige pincode aan voor de Yuki Mobile app door deze in te voeren.

• Voer vervolgens nogmaals je nieuwe pincode in om deze te bevestigen: