Hieronder volgt een beschrijving van de belangrijkste wijzigingen:

• Menustructuur
  • Vernieuwde navigatiebalk
  • Zoekfunctie
  • Comandi knop, backoffice functies en gebruikersprofiel.

In de nieuwe Yuki navigatie vind je de gehele menustructuur links in je scherm. Het submenu wordt geopend door op een van de icoontjes te klikken en kan vastgezet worden met het oranje pijltje boven in het submenu.

Links in je scherm biedt de vernieuwde navigatiebalk je direct toegang tot:

• Domeinen
    Je kunt direct naar 'Mijn domein' navigeren, bekijken wie er ingesteld staat als BO controller en BO verantwoordelijke, de domeinstatus en de tevredenheid bekijken, wisselen tussen domeinen waar je als ondernemer bent aangemaakt of een domein zoeken.

• Alle instellingen in je domein
    Deze zijn nu op één plaats gecategoriseerd en verzameld!
    Denk aan instellingen voor je domein, je financiële gegevens (grootboekrekeningen, btw-tarieven etc.), je verkoop (facturen en herinneringen), je integraties met andere software (Mollie, Comandi, etc.), overige instellingen zoals voor je agenda, archief etc. en natuurlijk je eigen gebruikersinstellingen.

Een handige nieuwe instelling die is toegevoegd is ‘Beeldscherminstellingen’! Hiermee kun je de navigatiebalk compacter maken en de kleur van de menubalken aanpassen.

Bovenin je scherm kun je gebruik maken van een handige Zoekfunctie waarmee je in je gehele domein kunt zoeken.

Rechtsboven in je scherm zie je, indien van toepassing, een knop met het Comandi logo waarmee je direct toegang hebt tot jouw Comandi dashboard, een knop met toegang tot backoffice functies én de gebruikersknop waarmee je je eigen gebruikersprofiel opent:

• Knop met backoffice functies
    In dit menu heb je de optie om grootboekrekeningen toe te voegen, kan je de klantspecifieke opmerkingen raadplegen en gebruik maken van de calculators.

Daarnaast is het ook mogelijk om een verslag toe te voegen over de huidige status van de kwaliteit van de administratie door te klikken op de optie Open verslag (zie artikel Kwaliteitsmonitor).

• Gebruikersknop
    Van hieruit kan je uitloggen of wisselen naar de ondernemerszijde indien van toepassing.