In Yuki is het mogelijk om te scannen m.b.v. de Scan Wizard wanneer je gebruik maakt van de browser Google Chrome, Mozilla Firefox of de nieuwe Microsoft Edge Chromium.

Hiervoor moet je echter wel eerst de ClickOnce extensie toevoegen aan de browser:

'ClickOnce' is een extensie van een' derde partij'. Yuki kan hier geen support op geven!

Windows Internet Explorer wordt vanaf 1 januari 2019 niet meer ondersteund door Yuki. Wanneer je gebruik maakt van deze browser is het daarom niet meer mogelijk om de Scan Wizard te installeren.

LET OP!

Een Mac computer (Apple) ondersteunt geen directe scanner aansturing. Je kunt hierdoor geen gebruik maken van de Scan Wizard.