De inlogcode (pincode) van de Yuki Mobile app vervangt je e-mailadres (inlognaam) en het wachtwoord op je Yuki Mobile app.

In dit artikel wordt beschreven hoe je een nieuwe inlogcode instelt op een iPhone.

Nieuwe inlogcode instellen op iPhone

Doorloop de volgende stappen om een nieuwe inlogcode op je iPhone in te stellen:
  • Open de Yuki Mobile app.
  • Klik rechtsboven op het icoontje met de drie poppetjes:

In het nu geopende overzicht zie je alle accounts die op dit moment zijn gekoppeld in de Yuki Mobile app:

• Verwijder de desbetreffende account door op Beheer gebruikers te klikken en vervolgens op het min-teken.

• Klik vervolgens op Nieuwe gebruiker toevoegen.
    Hier vul je de inloggegevens in zoals je ze voor deze gebruiker ook invoert tijdens het inloggen op de computer of laptop.

• Maak nu een nieuwe 5-cijferige inlogcode aan voor de Yuki Mobile app door deze in te voeren.

• Voer vervolgens nogmaals je nieuwe inlogcode in om deze te bevestigen: