Elke gebruiker kan wanneer hij of zij is ingelogd in Yuki de twee-factor authenticatie op elk moment weer uitzetten via de knop Wachtwoord in de eigen adreskaart.

Klik in het nu geopende scherm achter Twee-factor authenticatie op Uitzetten.

TIP!

In het geval van verlies of diefstal van de mobiele telefoon of wanneer de gebruiker zijn of haar mobiele telefoon is vergeten kan een gebruiker met de rol 'Directie' de twee-factor authenticatie voor elke gebruiker in het domein uitzetten.