De navigatie in Yuki is vernieuwd waardoor deze voortaan gemakkelijker en prettiger te gebruiken is. Daarnaast zijn zoveel mogelijk gegevens in je domein op één plaats samengebracht, denk aan je persoonlijke gegevens, je instellingen etc., zodat deze sneller en overzichtelijker te raadplegen zijn.

Deze nieuwe navigatie vind je altijd in alle schermen in je domein op dezelfde plaats terug!

Links in je scherm biedt de vernieuwde navigatiebalk je direct toegang tot:

• Domeinen
    Je kunt direct naar 'Mijn domein' navigeren, wisselen naar een ander domein waartoe je als gebruiker toegang hebt of een domein zoeken.
  • Dashboard
    Vanuit elk scherm in Yuki kun je vanaf nu d.m.v. een knop met je eigen navigatielogo (zelf in te stellen) altijd weer direct terugkeren naar je Dashboard.
  • Modules
    Klik op één van de voor jou beschikbare modules en er wordt meteen een submenu geopend met alle toepassingen/functies die je kunt gebruiken.
  • Alle instellingen in je domein
    Deze zijn nu op één plaats gecategoriseerd en verzameld!
    Denk aan instellingen voor je domein, je financiële gegevens (grootboekrekeningen, btw-tarieven etc.), je verkoop (facturen en herinneringen), je integraties met andere software (Mollie, Comandi, etc.), overige instellingen zoals voor je agenda, archief etc. en natuurlijk je eigen gebruikersinstellingen.

Een handige nieuwe instelling die is toegevoegd is ‘Beeldscherminstellingen’! Werk je het liefst met een zo klein mogelijke navigatiebalk dan kun je de namen van de modules verbergen door de dichtheid te zetten op ‘Compact’ i.p.v. ‘Comfortabel’. Daarnaast kun je ook de kleur van de menubalken aanpassen door het thema ‘Hybride’ te wijzigen in ‘Donker of ‘Licht’.

Bovenin je scherm kun je gebruik maken van een handige Zoekfunctie waarmee je in je gehele domein kunt zoeken. Zodra je een zoekterm invoert gaat Yuki binnen de door jou zelf aangegeven categorieën zoeken naar:

• relaties
  • documenten
  • grootboekrekeningen (rekeningschema)
  • transacties (afschriftregels)
  • afspraken
  • taken
  • backoffice vragen
  • memoriaal
  • pagina's
  • instellingen.

Rechtsboven in je scherm zie je, indien van toepassing, een knop met het Comandi logo waarmee je direct toegang hebt tot jouw Comandi dashboard én de gebruikersknop.

Met de gebruikersknop open je een navigatiebalk waarmee je direct je persoonlijke gegevens kunt bekijken:

• Persoonlijke voorkeuren
    Overzicht van alle persoonlijke voorkeuren die je hebt ingesteld
  • Profiel
    Je relatiekaart waar je o.a. je contactgegevens én alle op dit moment aan jou gekoppelde gegevens kunt bekijken, denk hierbij aan e-mailadressen, bankrekeningen, documenten, etc.

Daarnaast kun je hier ook gegevens bekijken over privacy, nieuwe functionaliteit in Yuki, je aantal logins, je gebruikersactiviteit en een overzicht van de sneltoetsen die je in Yuki kunt gebruiken.

Tenslotte kun je via deze navigatiebalk ook feedback geven over de nieuwe navigatie via Geef je mening of desgewenst Uitloggen.