In Yuki kun je een werklijst en een aantal overzichten bekijken van alle contracten die in een administratie zijn aangemaakt om periodieke facturen voor een klant klaar te zetten en desgewenst automatisch te versturen.

De volgende werklijst van contracten is beschikbaar:

De volgende overzichten van contracten zijn beschikbaar:

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik vervolgens op Contracten en selecteer vervolgens de werklijst of het overzicht dat je wilt bekijken.

In elke werklijst of overzicht kan:

• een nieuw contract worden aangemaakt
  • een download worden gemaakt van alle getoonde kolommen als een CSV-bestand (Excel).

Hieronder wordt beschreven hoe in de werklijst en elk overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

In een artikel over de werklijst of elk type overzicht worden alleen de specifieke weergave mogelijkheden en toe te passen filters beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, de facturen van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je facturen wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elke werklijst of overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

In de filterbalk kunnen de volgende filters kunnen worden toegepast:

• Tag: klik op één of meer tags om deze toe te voegen aan de filterbalk.

• Waarde in kolom: dubbelklik op één of meer waarden in één van de getoonde kolommen. Deze worden toegevoegd aan de filterbalk.

Bij gebruik van de tag Startdatum of Einddatum kan het filter verder worden gespecificeerd naar Exacte datum, Na de datum of Voor de datum.

Pas de getoonde kolommen in de werklijst of overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.