In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle nieuwe contracten.


De contracten die worden getoond zijn die contracten waarvan de startdatum van het contract in de geselecteerde periode valt.


Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Contracten en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Nieuwe contracten.


Het volgende scherm wordt geopend:In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd. 

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Nieuwe contracten’.


Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Relatie', 'Onderwerp’, ‘Startdatum’, 'Einddatum', 'Eindigt in' en 'Frequentie'.


Door het toevoegen van specifieke kolommen kun je de lijst van nieuwe contracten o.a. filteren op:

  • Automatisch verwerken: periodieke facturen die wel of niet automatisch worden klaargezet en verstuurd door Yuki.
  • Automatische incasso: te verzenden periodieke facturen die wel of niet worden geïncasseerd.
  • Tags: alle periodieke facturen met een specifieke tag.
  • Valuta: periodieke facturen in vreemde valuta. Hiervoor dient wel het feature Yuki Vreemde valuta door de accountant aan het contract van het domein te zijn toegevoegd.


Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Relatie’, 'Onderwerp', 'Startdatum' of 'Einddatum' door op één van deze tags te klikken. De tag wordt vervolgens toegevoegd aan de filterbalk.


Bij gebruik van de tag Startdatum of Einddatum kan het filter verder worden gespecificeerd naar Exacte datum, Na de datum of Voor de datum.