Om een overzicht te bekijken van alle verwerkte documenten in het domein klik je op het icoon Backoffice in de navigatiebalk en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop Verwerkte documenten

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein kan het overzicht van alle verwerkte documenten bekijken.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kun je de volgende knoppen en/of dropdownmenu's gebruiken:

1. Maak hier een keuze waarop je de verwerkte documenten wilt filteren: documenten, banktransacties, memoriaaltransacties of verwijderde documenten.
  2. Specificeer het gekozen filter door één van de volgende documentsoorten te selecteren: alle documentsoorten, standaard, elektronisch afschrift, inkoopfactuur, verkoopfactuur (Yuki factuur), bankafschrift, kasstaat, omzetbelasting, financieel importbestand, salarisstrook, SEPA, memoriaalboeking, beginbalans, aangifte loonheffing, herinnering onbetaalde factuur, verkoopfactuur, declaratie of overig.
  3. Specificeer het tot nu toe geselecteerde filter tenslotte nog verder door de verwerkingsmethode te selecteren: alle verwerkingsmethoden, automatisch verwerkt of handmatig verwerkt.
  4. Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van het geselecteerde document.
  5. Selecteer hier de periode waarvan je de verwerkte documenten wilt bekijken.
  6. Zoek naar een verwerkt document, memoriaaltransactie of verwijderd document op onderwerp, zoek naar een verwerkte banktransactie op bankrekening, onderwerp of bedrag.
  7. Selecteer het overzicht van de verwerkte documenten van de juiste administratie.