Software release

• Vernieuwde inlogpagina van portaal personaliseren

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan via de instellingen van het portaal een gepersonaliseerde inlogpagina maken voor alle klanten. Het Yuki logo en branding van de inlogpagina kan worden vervangen door het logo en/of banner van het eigen kantoor.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor portalen die voorheen een whitelabel hadden en voor nieuwe portalen met een Portaal Professional licentie.

• Contract van het domein wijzigen

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' heeft bij het instellen van het domein nu de mogelijkheid om een domein in het portaal te archiveren of het contract van het domein op te zeggen.

Een gearchiveerd domein krijgt de status 'Archief', het domein blijft toegankelijk en de gegevens inzichtelijk. Er kunnen echter geen gegevens in het domein meer worden gewijzigd en/of toegevoegd worden.

Een domein waarvan het contract is opgezegd krijgt de status 'Inactief', het domein is niet meer toegankelijk wat betekent dat er geen gegevens meer kunnen worden bekeken, gewijzigd en/of verwerkt. De financiële transacties kunnen voor de ondernemer worden geëxporteerd zodat kan worden voldaan aan de bewaarplicht. Daarnaast kan de ondernemer zelf het Archief exporteren met daarin alle documenten en banktransacties. .

• RGS codes en RGS omschrijvingen in proef- en saldibalans tonen

In de proef- en saldibalans kunnen nu de gekoppelde (gemapped) 'RGS codes en RGS omschrijvingen worden getoond door te klikken op de knop RGS (Rekening Grootboek Schema).

• Import van elektronisch bankbestand in MT940 Structured formaat van Van Lanschot ondersteund

Het is nu mogelijk om elektronische bankbestanden met het MT940 Structured formaat van Van Lanschot te importeren.

Opgeloste bugs

• AD8343 Settings content in Happynav were wrongly dependent on Yuki Financial, not of BO vs Entrepeneur side.
  • AD8279 In some cases the due date was not printed on the new HTML sales invoice layout
  • AD8342 [Happynav] BO user was redirected to the wrong page of work related cost scheme
  • AD8358 Generate a more specific message when a manual import of a payroll document fails so they can solve the issue (such as an inactive ledger account)
  • AD8361 Generating an structured payment to print on as sales invoice causes locking errors
  • AD8401 Update password strength indicator in the UI and increase the strength of autogenerated passwords.