Beweeg met je muis boven het icoon Adresboek in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties

Het volgende scherm wordt geopend:

In het scherm zie je van linksboven naar rechtsonder:

• Zoek: Op alle getoonde adresgegevens.
  • Relaties per type: Klik op een icoon om een lijst van de relaties (klanten, leveranciers, administraties, werknemers, bedrijven en personen) te bekijken.
    Het icoon 'UBL' is alleen beschikbaar wanneer de accountant administraties binnen dit domein heeft aangemeld voor het ontvangen van UBL facturen.
  • Recent bekeken adressen: Klik dubbel op een relatie om de relatiekaart te bekijken en/of te wijzigen.
  • Belangrijke adressen: Door op de relatiekaart 'Belangrijk nummer' te selecteren creëer je een 'favorieten' lijst.