Het wachtwoord kan door jezelf altijd worden gewijzigd indien je bent ingelogd in de Yuki omgeving.

Je kunt vanuit twee verschillende plaatsen in Yuki je wachtwoord wijzigen:

• Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Relaties.
    Zoek en open in het n u geopende scherm je eigen relatiekaart en klik vervolgens op de knop Wachtwoord.
  • Klik in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Wijzigen wachtwoord.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer de optie Wijzigen wachtwoord. Vervolgens moet je het bestaande en het nieuwe wachtwoord invoeren. Het nieuwe wachtwoord moet worden bevestigd door dit nogmaals in te voeren.

Klik vervolgens op de knop Bewaren om het nieuwe wachtwoord op te slaan.

Yuki heeft een set met regels gedefinieerd welke bepaalt of een wachtwoord wordt beschouwd als een voldoende sterk wachtwoord.

Voor een uitgebreide beschrijving van deze set met regels zie artikel Password policy.