Voordat je verkoopfacturen en offertes gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen en offertes invoeren, controleren en/of bijwerken.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen en offertes vastleggen:

• Standaardwaarden
  • Factuur
  • Factuuraflevering
  • Offertes
  • Prijslijsten
  • Factuur lay-outs
  • Offerte lay-outs.

Elke instelling wordt uitgebreid beschreven in een afzonderlijk artikel.

Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van je verkoopfacturen en offertes zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de verkoop instellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.