Yuki biedt elke gebruiker met toegang tot een domein een 'persoonlijk' profiel binnen dat domein in Yuki.

Om dit persoonlijke profiel te openen klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop.

Het volgende scherm wordt geopend:

In je persoonlijke profiel vind je de volgende functionaliteit:

• Persoonlijke voorkeuren
    Overzicht van alle persoonlijke voorkeuren die je hebt ingesteld (zie artikel Persoonlijke voorkeuren)
  • Geef je mening
    Klik op deze link om je mening te geven over de nieuwe navigatie.
  • Uitloggen
    Klik op Uitloggen om uit te loggen uit het domein.
  • Login als gebruiker
    Indien van  toepassing kan hier worden gewisseld naar de ondernemerszijde.

Daarnaast vind je onderin je persoonlijke profiel een aantal links naar specifieke gegevens zoals:

• Privacy
    Het Privacy statement van Yuki.
  • Wat is er nieuw
    Overzicht met links naar de Release notes van 2019 en 2020.
  • Logins
    Overzicht van je logins: datum, type, via welke website en IP adres.
  • Gebruikersactiviteit
    Overzicht van de gebruikersactiviteit in het domein.
  • Sneltoetsen
    Overzicht van de beschikbare sneltoetsen in het domein.