In het overzicht kun je alle posten bekijken die tijdelijk zijn geboekt op grootboekrekening '23020 Vraagposten'. Deze vraagposten zijn in Yuki:

• Inkoop- en/of verkoopfacturen die zijn geboekt op 'vraagposten'
  • Banktransacties die zijn geboekt op 'vraagposten'
  • Financiële boekingen die zijn geboekt op 'vraagposten'.

Open de module Backoffice en scrol links in je scherm naar de Checklist. Klik vervolgens op Vraagposten

Het overzicht wordt geopend met de weergave zoals je die voor het laatst hebt bekeken:

De vraagposten kunnen worden gegroepeerd op maand, jaar, artikel of relatie. Daarnaast is het mogelijk om de Online versie te wijzigen in een versie die kan worden afgedrukt als een PDF document nl. Afdrukbare versie of Print versie (uitgebreid). Desgewenst kunnen ook de eindejaarsboekingen wel of niet worden getoond.

De kolommen in dit overzicht kunnen aflopend of oplopend worden gesorteerd.

Om een factuur, banktransactie of financiële boeking op de correcte grootboekrekening te boeken, klik je op > voor de desbetreffende factuur, banktransactie of financiële boeking.