Je hebt bij het volgen van de basistraining veel geleerd over Yuki. Bij het opstarten van Yuki komt veel kijken. Om de opstart van Yuki zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we duidelijke opstarthandleidingen gemaakt. De handleidingen zijn te vinden op de tegel Aan de slag met Yuki.

Ben je een administratiekantoor/accountant? Klik dan op de knop Ik ben een administratiekantoor/accountant. Je komt terecht in het overzicht van de mappen die je gaat helpen bij de opstart van Yuki als administratiekantoor of accountant. Door de handleiding stap voor stap te volgen, kun je snel effectief aan de slag met Yuki. Als administratiekantoor/accountant kun je hier bijvoorbeeld terecht voor het aanmaken van gebruikers, de administratie gereed maken voor gebruik en het verwerken van de eerste transacties.

Ben je een ondernemer die via een administratiekantoor/accountant gebruik maakt van Yuku? Klik dan op de knop Ik ben een ondernemer. Ook hier kun je de handleiding stap voor stap volgen zodat je weet wat er voor nodig is om de administratie in Yuki op gang te krijgen. Ondernemers kunnen hier terecht voor informatie over aan te leveren informatie over het bedrijf, hoe documenten in Yuki kunnen worden aangeleverd en hoe de verwerkte gegevens kunnen worden ingezien.

Door beide handleidingen vanaf het begin van het gebruik van Yuki te raadplegen, wordt voor beide partijen goed begrepen hoe Yuki moet worden gebruikt. Door hier gezamenlijk vanaf het begin effort in te steken, wordt een uitstekende basis gelegd en wordt de boekhouding binnen Yuki steeds gemakkelijker.