Naast dat je direct in ons support portaal in de knowledge base terecht kunt, kun je ook gemakkelijk vanuit onze software naar artikelen die betrekking hebben op de functionaliteit waar je op dat moment mee bezig bent in Yuki. Ben je bijvoorbeeld bezig binnen de verkoopmodule en wil je nieuwe verkoopartikelen aanmaken die je op je verkoopfactuur wil gebruiken, maar weet je niet helemaal hoe dat werkt? Dan kun je altijd rechtsboven in het scherm op de knop Help(in de nieuwe interface) of op het informatie-icoon(dit zie je nog in de oude interface) gaan staan.

Via deze knop worden er pagina’s voorgesteld die je kunnen helpen bij het gebruik van de betreffende functionaliteit. Door te klikken op één van de artikelen wordt je doorgelinkt naar ons support portaal en kom je direct terecht in het geselecteerde artikel. Hiermee hopen we dat je vanuit de software snel antwoorden kunt vinden op jouw vragen!