Comandi Management Dashboard is een programma dat sturing biedt aan een bedrijf door uit alle gekoppelde systemen en applicaties automatisch data te verzamelen en op basis hiervan de meest actuele cijfers te rapporteren. Daarnaast biedt het Management Dashboard specifieke KPI's (Kritieke Prestatie-Indicatoren), benchmarking, forecasting, scenario analyse etc.

Door je account bij Comandi éénmalig in het portaal te koppelen met Yuki is vanaf dat moment de financiële data uit de domeinen met de administraties in Yuki altijd direct beschikbaar in je Management Dashboard in Comandi. Je voert bij het koppelen je Credentials van Comandi in.

Daarna hoef je vanuit Yuki niet meer apart in te loggen in Comandi omdat er gebruik wordt gemaakt van een Single Sign-On. Dit betekent dat je met je gebruikersnaam en wachtwoord van Yuki als het ware ook direct inlogt in je Comandi Management Dashboard.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan zijn of haar Comandi account aan de domeinen met administraties in het portaal koppelen.

Voor een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' is deze tegel niet zichtbaar in het portaal

Vanuit je desktop van het backoffice portaal klik je op de tegel Comandi om alle administraties in de domeinen in het portaal te koppelen met je Comandi account.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Lees meer over Comandi om in het nu geopende scherm:

• met je bestaande Comandi account direct in te loggen in je Comandi Advisory Dashboard
  • een contactformulier in te vullen om direct te kunnen starten met Comandi of meer informatie aan te vragen.

Je Comandi account koppelen met Yuki

Om Comandi met Yuki te koppelen, moet je éénmalig je Credentials van je Comandi account invoeren.

TIP!

Je vindt je Public token en je Private token terug bij de gegevens van je gebruikersprofiel in Comandi.

Je Private label bestaat uit het eerste deel van de URL van de pagina waarin het Management Dashboard van de administratie wordt weergegeven bijvoorbeeld https://accountant.comandi.nl.

Klik in het bovenstaande scherm op de knop Lees meer over Comandi en vervolgens rechtsboven in het nu geopende scherm op de knop Login.

Log vervolgens in in de administratie waarvan je de tokens wilt ophalen, Klik links in het nu geopende scherm op Instellingen en daarna op Profiel wijzigen

TIP!

Bij de gegevens van je gebruikersprofiel in Comandi klik je op het oogje voor Tokens om je gebruikertokens voor Single Sign-On (SSO) te vinden.

Om de Credentials van je Comandi account in te gaan voeren klik je op de knop Bewerken.

Voer je Public token, Private token en Private label in en klik vervolgens op de knop Bewaren.

TIP!

Om de koppeling van Comandi met Yuki te verwijderen klik je op de knop Bewerken en vervolgens op de knop Verwijderen.

Wanneer Comandi met Yuki is verbonden wordt vanaf dat moment door te klikken op de tegel Comandi in het backoffice portaal je Comandi Advisory Dashboard direct geopend.