In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verkoopfacturen die in batch zijn verstuurd (verwerkt) óf alle verkoopfacturen en/of herinneringen die je hebt verstuurd naar je klanten.

De volgende overzichten van de verstuurde facturen zijn beschikbaar:

• Verkoopfacturen per batch: alle verkoopfacturen die in batch zijn verstuurd (verwerkt)
  • Verstuurde facturen: alle verkoopfacturen die je per e-mail of per post hebt verstuurd naar je klanten
  • Herinneringen: alle niet verstuurde (te herinneren verkoopfacturen) en verstuurde herinneringen
  • Beiden: alle verstuurde verkoopfacturen en alle niet verstuurde (te herinneren verkoopfacturen) en verstuurde herinneringen.

Open de module Verkoop en klik vervolgens links in je scherm op Verstuurde facturen. Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht kan een download worden gemaakt van alle getoonde kolommen als een CSV bestand (Excel).

Hieronder wordt beschreven hoe in dit overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

Daarnaast worden de specifieke weergave mogelijkheden en de toe te passen filters van de overzichten 'Verkoopfacturen per batch', 'Verstuurde facturen', 'Herinneringen' en 'Beiden' beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, bovenin het scherm de facturen van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je facturen wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elk overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

Bovenin je scherm vind je de filterbalk. Door te dubbelklikken op één of meer waarden in één van de kolommen worden deze toegevoegd aan de filterbalk.

Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.

Verkoopfacturen per batch

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Aangemaakt', 'Aanmaker', 'Bedrag', 'Aantal', 'Per e-mail', 'Per post' en 'Niet verstuurd'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Aangemaakt', 'Aanmaker', 'Bedrag', 'Aantal', 'Per e-mail', 'Per post' en 'Niet verstuurd'.

Verstuurde facturen

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Ordernummer', 'Factuurnummer', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Ordernummer', 'Factuurnr', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.

Herinneringen

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Factuurnummer', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Factuurnr', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.

Beiden

Standaard worden de volgende kolommen getoond: 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Factuurnummer', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op 'Verstuurd', 'Aanmaker', 'Aan', 'Voor', 'Onderwerp', 'Factuurnr', 'Bedrag' en 'Aangemaakt'.