In de proef- en saldibalans en de overzichten 'Omzet en kosten' en 'Bezittingen en schulden' kun je door te klikken op een grootboekrekening alle transacties bekijken die op de desbetreffende rekening zijn geboekt.

Deze transacties zijn echter alleen zichtbaar wanneer de weergave van de proef- en saldibalans of de grootboekrekening op Commercieel staat.

TIP!

De geselecteerde weergave in de proef- en saldibalans geldt ook voor de overzichten 'Omzet en kosten' en 'Bezittingen en schulden'.

Open de module Boekhouding en klik links in je scherm op Proef- en saldibalans,

Klik op de grootboekrekening waarvan je de geboekte transacties wilt bekijken. Het volgende scherm wordt geopend:

De geboekte transacties zijn niet op de grootboekrekening zichtbaar wanneer de weergave op Fiscaal staat.