De ordner Personeel bevat standaard de volgende tabbladen:

• Salarisstroken
  • Declaraties
  • HR documenten
  • Beoordelingen.

TIP!

Een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie' of 'HRM' kan door bovenin het scherm te klikken op de knop Eigenschappen van ordner en tabs wijzigen extra beveiliging instellen voor de ordner 'Personeel'. Het volgende scherm wordt geopend:

Standaard kan een werknemer zijn of haar eigen salarisstroken, declaraties, HR documenten en beoordelingen bekijken, de manager kan de personeelsdocumenten van een werknemer niet bekijken.

Deze beveiliging kan in het bovenstaande scherm worden aangepast door de desbetreffende optie te selecteren of het vinkje te verwijderen.

TIP!

De manager van een werknemer kan in het veld Manager op het tabblad Werknemer van de relatiekaart van de werknemer worden vastgelegd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' of 'HRM' kan de salarisstroken, declaraties, HR documenten en beoordelingen van alle werknemers bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' öf een 'Backoffice' rol in het domein kan alle documenten behalve de HR documenten (niet-financiële documenten) van alle werknemers bekijken.

Alle overige gebruikers (indien werknemer) kunnen in de ordner Personeel alleen hun eigen salarisstroken, declaraties, HR documenten en beoordelingen bekijken.

Zij kunnen deze documenten ook bekijken door vanuit hun eigen relatiekaart links in het scherm te klikken op HR documenten.