In Yuki is het alleen mogelijk om een ordner te verwijderen vanaf de onderste plank in het Archief.

Een verwijderde ordner kan niet meer worden teruggehaald in het Archief.


Bij het verwijderen van een ordner worden alle documenten verplaatst naar de ordner Overig, tabblad alles.


Nadat je de verwijderde ordner weer opnieuw hebt aangemaakt kun je de documenten vanuit de ordner Overig in één keer weer verplaatsen naar de nieuwe ordner.



Klik bovenin je scherm op de knop Eigenschappen van ordner en tabs wijzigen. In het nu geopende scherm klik je op de knop Verplaatsen om in één keer alle documenten te verplaatsen.



Het volgende scherm wordt geopend:



Scrol naar de ordner waarnaar je de documenten wilt verplaatsen en selecteer de desbetreffende ordner.

De documenten worden nu verplaatst naar deze ordner.


TIP!

Om slechts één document te verplaatsen, open je het desbetreffende document en klik je bovenin je scherm op de knop Klik hier om dit document in een andere ordner op te bergen.



Vervolgens selecteer je in het nu geopende de ordner waarnaar het document moet worden verplaatst.