Het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen in het portaal kan altijd door jezelf worden gewijzigd indien je al bent ingelogd in het portaal.

Open je eigen adreskaart door rechtsboven op de desktop van het portaal op je eigen naam te klikken.

Klik vervolgens bovenin het scherm op de knop Wachtwoord.

In het nu geopende scherm moet het bestaande wachtwoord en het nieuwe wachtwoord worden ingevoerd:

Het nieuwe wachtwoord moet worden bevestigd door dit nogmaals in te voeren.

Yuki heeft een set met regels gedefinieerd welke bepaalt of een wachtwoord wordt beschouwd als een voldoende sterk wachtwoord. Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel 'Password policy'.