Het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen in het portaal kan altijd door jezelf worden gewijzigd indien je al bent ingelogd in het portaal.

Yuki biedt elke gebruiker met toegang tot een portaal een 'persoonlijk' profiel. Je gebruikersprofiel bestaat uit je profielgegevens, je contactgegevens, je werknemergegevens en je financiƫle gegevens (bankzaken).

Om je eigen gebruikersprofiel te openen klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop en vervolgens op Mijn profiel.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Accountinstellingen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In het bovenstaande scherm moet het bestaande wachtwoord en het nieuwe wachtwoord worden ingevoerd:

Het nieuwe wachtwoord moet worden bevestigd door dit nogmaals in te voeren.

Yuki heeft een set met regels gedefinieerd welke bepaalt of een wachtwoord wordt beschouwd als een voldoende sterk wachtwoord. Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Password policy.