Indien je hebt besloten om je inlognaam aan te passen omdat het e-mailadres niet meer in gebruik of toegankelijk is dan kan dit altijd door jezelf worden gewijzigd indien je al bent ingelogd in het portaal.

Open je eigen adreskaart door rechtsboven op de desktop van het portaal op je eigen naam te klikken.

Klik vervolgens bovenin het scherm op de knop Wachtwoord.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier kan worden gespecificeerd dat de inlognaam moet worden gewijzigd naar een nieuwe inlognaam. Het huidige wachtwoord moet worden ingevoerd samen met het nieuwe e-mailadres waarmee je wil inloggen.