Er worden statistieken bijgehouden van bijvoorbeeld het aantal verwerkte transacties per dag, documentsoort, domein etc.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan deze statistieken bekijken voor alle domeinen in het portaal.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' kan deze statistieken alleen bekijken voor de domeinen waar hij of zij toegang toe heeft.

Vanuit de desktop van het backoffice portaal klik je op het kengetal Productiviteit bovenin je scherm.

Het volgende scherm wordt geopend:

Om een overzicht te bekijken van alle facturen of banktransacties die automatisch zijn verwerkt, selecteer je de volgende filters:

• Alle administraties of alleen het (sub)portaal met de domeinen waarvan je de verwerkte transacties wilt bekijken.
  • Per document type
  • Automatisch verwerkt via herkenningsregels

Om per domein een overzicht te bekijken van alle facturen of banktransacties die automatisch zijn verwerkt, selecteer je de volgende filters:

• Alle administraties of alleen het (sub)portaal met de domeinen waarvan je de verwerkte transacties wilt bekijken.
  • Per domein
  • Automatisch verwerkt via herkenningsregels
  • E√©n van de hieronder getoonde documentsoorten:

De hierboven onderstreepte filters verfijnen elkaar en werken als een EN en niet als een OF.

De zoekbalk kun je gebruiken om domeinen te zoeken en vervolgens te openen.