In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle openstaande facturen die in zijn geheel of gedeeltelijk nog niet betaald of geïncasseerd werden.

Dit is iets anders dan de debiteuren openstaande posten. De laatste is meer boekhoudkundig en bevat ook de betalingen waar geen verkoopfactuur aan gekoppeld is.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Openstaande facturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Openstaande facturen’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Match Status’.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ en ‘Status’ door op deze tags te klikken. De tag of tags worden toegevoegd aan de filterbalk.

Bij gebruik van de tag Status kan het filter verder worden gespecificeerd naar Niet verstuurd, Onbetaald, Gedeeltelijk betaald of Volledig ontvangen.