In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kunt switchen van Facturatie naar het feature Yuki Factuur in de vernieuwde Verkoop functionaliteit.

De mogelijkheid om te switchen naar de nieuwe Yuki Factuur is alleen beschikbaar voor:

• de Plus licentie
  • Yuki Financieel waaraan Facturatie toegevoegd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein heeft de mogelijkheid om het gehele domein te switchen naar Yuki Factuur

LET OP!

Maak je gebruik van de Basis licentie of Yuki Financieel zonder Facturatie dan heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen Factuur Freemium (gratis gelimiteerde versie van nieuwe Yuki Factuur en Yuki Offerte) of de volledig betaalde versie van één of beide features.

Wanneer je Verkoop opent, klik je op de banner bovenin je scherm.

In het nu geopende scherm krijg je een uitleg over de switch naar Yuki Factuur.

Door klikken op de knop Probeer nu switch je naar Yuki Factuur en kom je direct in de vernieuwde Verkoop.

Elke gebruiker in je domein kan desgewenst nog terug schakelen naar de 'oude' Verkoop via zijn of haar persoonlijke voorkeuren.