In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kunt switchen van de Facturatie module naar de Factuur module in de vernieuwde Verkoop module.

De mogelijkheid om te switchen naar de nieuwe Factuur module is alleen beschikbaar voor:

• de Plus licentie
  • Yuki Financieel waaraan de Facturatie module is toegevoegd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' in je domein heeft de mogelijkheid om het gehele domein te switchen naar de Factuur module

LET OP!

Maak je gebruik van de Basis licentie of Yuki Financieel zonder de Facturatie module dan heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen Factuur Freemium (gratis gelimiteerde versie van nieuwe Factuur en Offerte module) of de volledig betaalde versie van één of beide modules.

Wanneer je de module Verkoop opent, klik je op de banner bovenin je scherm.

In het nu geopende scherm krijg je een uitleg over de switch naar de Factuur module.

Door linksboven in je scherm te klikken op Probeer nu switch je naar de Factuur module en kom je direct in de vernieuwde Verkoop module terecht.

Elke gebruiker in je domein kan desgewenst nog terug schakelen naar de 'oude' Verkoop module via zijn of haar persoonlijke voorkeuren.