In Yuki kun je een overzicht bekijken van verkoopfacturen die in bulk zijn verwerkt maar nog in de wachtrij staan ter verwerking omdat ze nog niet allemaal daadwerkelijk door Yuki zijn verwerkt.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Verkoopfacturen en selecteer vervolgens het overzicht Wachtrij facturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Wachtrij facturen’.

Weergave en filtering

Standaard worden de  volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Match Status’.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ en/of ‘Status’ door op deze tags te klikken.

Bij gebruik van de tag Status kan het filter verder worden gespecificeerd naar Niet verstuurd, Onbetaald, Gedeeltelijk betaald of Volledig ontvangen.