Word een gecertificeerd Yuki gebruiker

We hebben een volledig nieuwe trainingsomgeving: TYC Academy! Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van een Learning Management System (LMS), een online platform waar trainingen worden aangeboden.

Met onze online trainingsomgeving wordt het heel gemakkelijk om onze software volledig onder de knie te krijgen. Je kan de trainingen in je eigen tempo volgen en aan het einde van de rit ben je gecertificeerd in het gebruik van Yuki!

Wat je kan verwachten:

• Interactieve trainingen

• Oefenen met Yuki in een veilige en afgesloten omgeving

• Altijd en overal toegang

In TYC Academy volg je lessen en beantwoord je vragen. Je test je kennis van Yuki en besteedt extra aandacht aan de cursussen die je nog een keer wilt doorlopen. Daarna is het tijd voor de beloning voor het harde werken: je badge en certificaat! Met de badge kan je bijvoorbeeld op je LinkedIn profiel laten zien dat je Yuki gecertificeerd bent.

Toegang krijgen?

Je krijgt een jaar lang onbeperkt toegang tot alle online trainingen, die wij steeds verder zullen uitbreiden. Het eerste jaar betaal je €50 per medewerker. Wil je hierna toegang blijven houden tot TYC Academy? Dat kan, voor €35 per medewerker per jaar.

Een inlog voor onze online trainingsomgeving is persoonsgebonden (je logt in met een eigen e-mailadres).

• €50 per medewerker voor het eerste jaar

• Je eigen persoonlijke inlog

• Jaar lang onbeperkt toegang tot TYC Academy!

Aanmelden voor TYC Academy

Op het gebruik van TYC Academy zijn de Yuki Gebruikersvoorwaarden van toepassing.