In Yuki kun je een aantal werklijsten en overzichten bekijken van alle verzonden, openstaande en nog te factureren offertes.

De volgende werklijsten van offertes zijn beschikbaar:

• Conceptoffertes

• Te verzenden offertes

• Openstaande offertes

• Te facturen offertes.

De volgende overzichten van offertes zijn beschikbaar:

• Alle offertes

• Concept- en te verzenden offertes

• Offertehistorie.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Offertes en selecteer vervolgens de werklijst of het overzicht dat je wilt bekijken.

In elke werklijst of overzicht kan:

• een nieuwe offerte worden aangemaakt
  • een download worden gemaakt van alle getoonde kolommen als een CSV bestand (Excel).

Hieronder wordt beschreven hoe in het overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, bovenin het scherm de offertes van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je offertes wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elke werklijst of overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

Bovenin je scherm vind je de filterbalk. De volgende filters kunnen worden toegepast:

• Tag: sleep één of meer tags naar de filterbalk.

• Waarde in kolom: dubbelklik op één of meer waarden in de kolom. Deze worden toegevoegd aan de filterbalk.

Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.